Klanten over Beauty Bronkhorst

“Lia den Edel:  Heerlijk even tot rust komen en een lekkere gezichtsbehandeling ondergaan”

“Marianne Hasaart:  Dankzij PowerSlim zijn de vele medische klachten die ik had door een verkeerd eetpatroon als sneeuw voor de zon verdwenen!  Ik kan het iedereen aanraden!”

“Marloes Korevaar: Een salon met persoonlijke aandacht waar wordt geluisterd naar je wensen”

Over Ons

Paula Bronkhorst

Nadat ik in 1984 mijn diploma als schoonheidsspecialiste behaalde, heb ik gelijk mijn eigen salon geopend. Nu vele jaren, cursussen en bijscholingen later vind ik mijn werk nog steeds net zo leuk als toen. Er hebben veel vernieuwingen en andere inzichten op het gebied van beauty en voeding plaatsgevonden, maar dat is juist het leuke en leerzame van dit vak. Het is nooit saai, het blijft leuk en een uitdaging om onze klanten tevreden te houden. Massage is een onderdeel van het vak waarin ik mij gespecialiseerd heb en daarnaast vind ik het ook erg belangrijk goed op de hoogte te blijven in de ontwikkelingen op het gebied van anti -verouderende behandelingen. Niets is mooier dan mensen een fijne doeltreffende en ontspannende behandeling te geven!

Sanne Bronkhorst

Alweer even geleden in 2006 behaalde ik mijn diploma en startte we samen Beauty Bronkhorst.  Naast mijn passie in het werk als schoonheidsspecialiste heb ik altijd een grote interesse in voeding en de werking hiervan op het lichaam en de huid gehad. in 2014 heb ik de 4-jarige HBO-opleiding tot diëtiste afgerond. De diversiteit in mijn werk door het combineren van twee beroepen heeft een droom  doen uitkomen. In 2016 hebben we onze steeds groter wordende praktijk uitgebouwd met een 2e behandelruimte. Inmiddels werken we alweer bijna 20 jaar samen en hoop ik dat er nog vele jaren mogen volgen!

Heeft u een vraag?

Of wil u meer informatie over onze behandelingen? Bel ons of stuur ons uw vraag en wij proberen zo spoedig mogelijk te antwoorden.