Powerslim

‘‘Behaal én behoud je streefgewicht met PowerSlim”

PowerSlim is een door diëtisten ontwikkeld afslankprogramma dat erop gericht is om je streefgewicht te behalen én te behouden. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de laatste wetenschappelijke inzichten. Laten we eerlijk zijn: een goede balans tussen lekker en gezond leven is soms moeilijk. Zeker wanneer anderen volop genieten van lekkere dingen. Een steuntje in de rug is dan een uitkomst, zodat je niet zwicht voor verleidingen! Wij als jouw PowerSlim coaches bieden dat steuntje! We begeleiden en ondersteunen je wekelijks op weg naar je ideale gewicht!

Een jaar lang gratis begeleiding

Powerslim, hoe het werkt

PowerSlim is géén dieet. Het is een manier van leven waarbij je niet mínder gaat eten, maar ánders leert eten. Het programma is zo ontwikkeld, dat het heel eenvoudig in te passen is in het dagelijks (gezins)leven. Het programma kent drie fases, opgedeeld in zes stappen met circa zes eetmomenten per dag. Tijdens die momenten worden gangbare voedingsmiddelen vervangen door smakelijke PowerSlim producten. De eetmomenten worden aangevuld met diverse vlees- en vissoorten, eieren en lekker veel groenten!

Om optimaal resultaat te boeken, houdt PowerSlim rekening met de functie van verschillende voedingsstoffen. De producten bevatten weinig brandstoffen (koolhydraten) en veel bouwstoffen (eiwitten). Zo worden vetreserves gebruikt als energiebron en blijft de spiermassa behouden.

Op gewicht blijven na Powerslim

Na het behalen van je ideale gewicht, blijft je bij ons onder begeleiding. Je krijgt een jaar lang GRATIS begeleiding waarin we zorgen dat je jouw nieuwe leefstijl behoudt en op gewicht blijft. Kijk voor meer informatie op www.powerslim.nl

Kosten Powerslim

Afhankelijk van hoeveel je wil afvallen en hoe lang je daarmee bezig bent, kun je in het algemeen het volgende aanhouden: PowerSlim kost per maaltijd ongeveer € 2,50 afhankelijk van in welke fase je zit gebruik je 2 tot 6 PowerSlim producten per dag. De coaching tijden het PowerSlim afslanktraject is GRATIS. De coaching bestaat uit een intakegesprek en wekelijkse consulten van ongeveer 30 minuten.

Powerslim Starterspakket

Het PowerSlim starterspakket kost € 159,-. In dit pakket zit allerlei handige dingen om meteen aan de slag te gaan. Het pakket bevat een menu met de bijbehorende PowerSlim maaltijden voor 8 tot 11 dagen. Naast het menu, bevat het pakket ook een shaker, vitamines en mineralen voor een maand en het PowerSlim kookboek!

Klanten over powerslim

‘‘Ik voel me écht een ander mens, ik slaap beter, zit lekker in mijn vel en na een dag werken heb ik nog genoeg energie!”

Heeft u een vraag?

Of wilt u meer informatie over onze behandelingen? Bel ons of stuur ons je vraag en wij proberen zo spoedig mogelijk te antwoorden.