Beauty Behandelingen

“Beauty Bronkhorst is een innoverend instituut met een enthousiasme voor alle nieuwe ontwikkelingen en technieken in haar branche.”

Wij bieden een uitgebreid assortiment van verschillende gezichts- en lichaamsbehandelingen. Onze visie is helder: we streven naar huidverbetering , met eerlijke producten voor een betaalbare prijs. Toe aan een ontspannende lichaamsmassage, last van acné? of interesse in een liftende behandeling voor het verminderen van fijne lijntjes en rimpels?  Klik hier voor meer informatie.

Huidverbetering

Direct een zichtbaar jongere huid met de mesotherapie anti-ageing behandeling!

Mesotherapie werkt zeer doeltreffend op het gebied van anti-ageing en huidverjonging. Het zorgt voor een langdurig resultaat waarbij rimpels en (fijne) lijnen tot wel 90% verminderen!

Direct een zichtbaar egale huid en frisse teint met microdermabrasie!

Microdermabrasie stimuleert de aanmaak van *collageen en verwijderd dode huidcellen. Hierdoor verminderen fijne lijntjes en rimpels, vervagen pigmentvlekken en verfijnen de poriën zichtbaar.

Heeft u een vraag?

Of wilt u meer informatie over onze behandelingen? Bel ons of stuur ons je vraag en wij proberen zo spoedig mogelijk te antwoorden.